Üvegdíszes karkötő ötletek

Üvegdíszes karkötőt hordani, vagy akár készíteni a saját kezünkkel, fantasztikus érzést ad. Olyan, mint varázsolni. Azokból a szép üveg darabkákból fény árad, és fantasztikus színek, és még valami, amit nem tudunk szavakba önteni.

Az üveg megőrzi a belerejtett titkokat, álmokat, hiszen ezt szerettük gyermekként az üveggolyókban is, ugye? Ha más-más szögben éri a fény, máris más színek, energiák áramlanak a karkötőn át, nekünk.

A gyönyörű színeik mellett, a karkötők beszédes charmokat is tartalmazhatnak, ezzel is fokozva a hatást, és az érzéseinket.

Üvegdíszes karkötő színei

Az üvegdíszek a karkötőn lehetnek egyszínűek, sokszínűek, egymást felerősítő vagy kioltó színűek. Az üveg formálhatósága szinte korlátlanná teszi a karkötő színeit, és formáinak lehetőségeit.

Az üvegdísz megmutathatja a hobbinkat, lenyomata lehet a biciklinek, a fényképezőgépnek, akár a kutyusunknak is.

Az üvegdísz színei segíthetik a kibontakozásunkat. A kék szín az önkifejezésünket és a kommunikációt támogatja. A zöld segítheti a gyógyulást, a sajátunkat, vagy a szeretteinkét. A narancssárga feldobhatja kicsit a szerelmi életünket. A piros támogatja a gyógyulást és a szenvedély áramlását.

A gyönyörű üvegdíszek mellé tehetünk a karkötőre ezüst vagy nemesfém charmokat. Fontos, hogy ezek egyformák, vagy legalább egyforma érzelemvilágot sugalljanak, különben olyanná válik, mint egy kisgyermek bizsu karkötője.

Ha további karkötő típusok között válogatnál, akkor ajánljuk a Horgonyos karkötő titkai című cikkünket, hiszen az is kitűnő választás a hétköznapokban.

Csak óvatosan!

Az üvegdíszes karkötő, üvegdíszekből áll. Vigyázni kell arra, hogy ne csapjuk oda, ne feszítsük a kezünket például egy íróasztalhoz, ajtófélfához, mert az üvegdíszek vagy a charmok felsérthetik a kezünket, és meg is sérülhetünk.

Összegezve

Az üvegdíszes karkötő elemei lehetnek egyszínűek, sokszínűek. Állhatnak kicsi és nagy díszekből. Az üvegdíszes karkötőnek olyan a kisugárzása, hogy a színei és az esetleges nagymérete ellenére sem fog bizsunak kinézni. A charmokkal kell vigyáznunk, nem érdemes 3-4 darabnál többet a karkötőre akasztani, és fontos, hogy hasonló formájú és érzelemvilágúak legyenek, mert az összevissza szimbólumok elronthatják a karkötő hatását.

Az üvegdíszes karkötő színeitől függően, nem csak díszít, hanem támogathat is bennünket. A kék szín az önkifejezésünket és a kommunikációt támogatja. A zöld segítheti a gyógyulást, a sajátunkat, vagy a szeretteinkét. A narancssárga feldobhatja kicsit a szerelmi életünket. A piros támogatja a gyógyulást és a szenvedély áramlását. Válasszunk magunkat mindegyikből egyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük