A praktikus kaucsuk gumi karkötő

A kaucsuk gumi karkötő hordani örömet szerez. Nem csupán szép, hanem egy sajátos hangulatot ad nekünk. Nem csoda, hogy sosem tűnt el a divat süllyesztőjében, helyette folyton megújulva lovagolta meg a hullámokat.

A kaucsuk gumi karkötő abba a karkötő típusba tartozik, amit csak fürdéshez veszünk le a kezünkről. Szerencsére egyszerre többet is viselhetünk belőle, sőt, megalkothatjuk a saját, egyedi kaucsuk karkötőnket is.

Kaucsuk gumi karkötő hétköznapokra, munkahelyre

A kaucsuk karkötő egyik legnagyobb előnye maga a kaucsuk gumi, ami rugalmas anyag, lehet vékony szál vagy vastag karkötő belőle. A szivárvány összes színében előfordul, és minden kiegészítővel, dísszel, charm-mal kompatibilis.

A kaucsuk karkötőben még az is nagyszerű, hogy hordhatunk egyszerre többet is, csináljunk magunknak színes hangulatot a hétköznapokban is, ezért tökéletes viselet a munkahelyre. Ha szükséges, akkor csak egy-egy színt viselünk, ha szabad, akkor pedig az összeset, amihez kedvünk van.

Amire vigyáznunk kell, az a színek harmóniája illetve kavalkádja. A neon színek szépek egymás mellett, viszont másnak akkor már nem nagyon marad hely a kezünkön. Egy élénk szín tökéletes a kosztümhöz, kettő már sok. A kék és a zöld még mindig nem mutatnak jól együtt.

A karkötő(k) színeihez érdemes választani a felsőruházatot is.

Hétköznapokon a paracord karkötő is kitűnő választás! Megmutatjuk, hogy hogyan készítsd el a Paracord karkötő készítése című cikkben!

arany-ezust-karkoto-kaucsuk-disszel

Kaucsuk gumi karkötő elegáns alkalmakra

Elegáns alkalmakra is viselhetünk kaucsuk karkötőt, képzeljünk el egy fél centi vastag fekete karkötőt, aranyszínű nemesacél dísszel és csattal. Akár színházba, de még előadást tartani is felvehetjük.

A fekete karkötő arany vagy ezüst színű charm-mal akár öltönyhöz, kosztümhöz is megfelelő ékszer.

Gyönyörű kaucsuk gumi karkötőket találsz az ekszerwebshop.hu ékszer webáruházban.

A kaucsuk gumi tulajdonságai

  • Könnyen formázható, rugalmas, sokszínű.
  • A kaucsuk rugalmas, de gyantával megszilárdított. A gyanta adja a formatartósságát.
  • Olajokkal szemben nem ellenálló; benzinben például jól oldódik.
  • A kaucsuk a karkötő alapja, és erre kerülnek rá a különféle színű és anyagú díszítő elemek.
  • Kompatibilis mindenféle színű és méretű karkötő elemmel, bármiféle anyaggal.

Összegezve

A kaucsuk gumiból készült karkötőt hordhatjuk a munkahelyre, buliba, fesztiválon, de akár a színházba is vagy más elegáns eseményre is felvehetjük. Ez a nagyszerű a kaucsuk karkötőben, hogy sokszínű, sokoldalú, díszíthető és variálható. Készíthetünk belőle saját kezűleg egyedi karkötő is.

A Karkötő ötletek című oldalon még több karkötő típusról olvashatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük