A legjobb ékszerek férfiaknak

Még hogy a férfiak nem szeretnek ékszert hordani? Talán a nőkhöz képest kevesebb ékszerrel is beérik, de ha eltaláljuk a stílusukat, akkor ők is szívesen hordanak néhány ízléses darabot. Persze legtöbbször nem vásárolnak maguknak ékszert, de ha ajándékba kapják, akkor biztosan felveszik. Különösen akkor, ha egy szeretett személy ajándékozza nekik az ékszert. Összegyűjtöttük, melyek a legjobb ékszerek férfiaknak.

Nyaklánc férfiaknak

A férfi nyakláncok palettáját az ezüst és az ezüstszínű nemesacél darabok uralják. Ugyanakkor népszerűek az aranyból készült vagy aranyszínű, valamint a többszínű darabok is. Általában ovális szemekből vagy hengerekből állnak ezek az ékszerek.

Nyaklánc visszafogott stílushoz

A visszafogottabb stílus kedvelőinek egyszínű nyakláncot ajándékozzunk. Ők inkább az ovális vagy hengeres szemű láncokat viselik szívesen.

Vagányabb férfiaknak

A vagányabb, harsányabb férfiak kaphatnak arany és ezüst kombinációjából készült láncot. Nagyon divatos a bizánci stílus, és jól is mutat a kétszínű ékszereken. Ha pedig a megajándékozott személy stílusa nagyon fiatalos, vagy maga is fiatal, akkor egészen extrém ékszert is választhatunk. Ilyen például egy ezüstlánc kártyalapot formázó medállal. Vagány darab egy bőr és nemesacél kombinációjából készült ékszer is.

Gyűrű férfiaknak

Elsőre nem gondolnánk, pedig a gyűrű kimondottan férfias ékszer lehet. Megvan ugyanis benne a dominancia és elegancia, mely egy igazi férfi ismérve.

Gyűrű hétköznapra

Ha olyan gyűrűt szeretnénk vásárolni szerettünknek, melyet hétköznapra is szívesen hord, akkor a férfias mintákat és megjelenést keressük. Egy nemesacél gyűrű fa berakással különleges és stílusos. Ugyanakkor népszerűek a görög, római vagy hullámmintás ékszerek is, akár fekete kövekkel díszítve. Sok férfi a pecsétgyűrűt részesíti előnyben. Ez korábban családi státuszszimbólumként funkcionált, de ma már sokan divatékszerként hordják.

Karikagyűrű

Az egyik olyan ékszer, melyet a legtöbb férfi hord élete során, a karikagyűrű. Ebből is lehet olyat választani, mely a mindennapokban is divatos és illik a férfi stílusához. Ilyen például egy ezüst karikagyűrű önmagában, vagy akár sárga vagy rózsaarannyal kombinálva. De manapság divatos a fekete karikagyűrű is, melyet kérhetünk például ezüst berakással.

Karkötő férfiaknak

Kevesebb férfi hord karkötőt, mint nyakláncot vagy gyűrűt. Mégis vannak olyan urak, akik szívesen viselnek ilyen ékszert. Ha körbenézünk például az ékszerek webshopja kínálatában, láthatjuk, hogy főleg az ezüst vagy ezüstszínű karkötők divatosak. Manapság akár fekete kaucsukkal kombinált férfi karkötőt is kaphatunk, ha markáns ékszerre vágyunk. Itt is gyakoriak a görög vagy más lézervágott minták.

Karóra férfiaknak

A karóra is egyfajta ékszer. Ha bizonytalanok vagyunk, és nem merünk a fenti kategóriákból választani, próbálkozzunk kezdetben egy karórával. Az sem baj, ha a férfi már rendelkezik karórával. Lepjük meg egy más stílusú darabbal, akár ezüst vagy más fém alapanyagú karórával!

Összegezve: A férfiak is hordhatnak ékszert! Mi több, ha jól passzol a stílusukhoz, még az ajándékba kapott nyakláncot, karkötőt vagy gyűrűt is szívesen viselik. Ha pedig nem vagyunk biztosak a dolgunkban, meglephetjük szerettünket egy különleges karórával, hiszen a karóra is öltöztet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*