A csodás ezüst karkötő

Ezüst karkötő díszítés nélkül

Az ilyen típusú karkötőket általában ajándékba kapjuk, és nem vesszük le a nap végén.

A klasszikus ezüst karkötő, aminek a kialakítása, vastagsága és formája beszél önmagáért, nincs semmi egyén díszítés rajta. Ahogy az ezüst nyakláncok között a figaro szem-mintájú az örök kedvenc, úgy a karkötők között is ez az egyik leggyakoribb.

Ezeket az ezüst karkötőket bármilyen öltözethez viselhetjük.

Az Ezüst karkötő tisztítása című cikkben hasznos tanácsokkal segítünk abban, hogy újra csodásan ragyogjon ezüst karkötőd!

Ezüst karkötő kristályokkal

Ahogy divatba jöttek a kristályos ékszerek, úgy az ezüst karkötők is nyitottak ebbe az irányba. Auz ezüstöt, mivel puha fémnek számít, könnyű volt összeházasítani a kristályokkal, remek művek születtek, nemigaz?

Az öltözködésünknek és s minknek a kristály színéhez kell passzolnia, az ezüst szín mindennel kompatibilis.

ezüst-karkoto

Ezüst karkötő medálokkal

Az elmúlt évtizedben jött divatba, és azóta sem ment ki belőle, az ezüst karkötőn rajta a kicsi medálok, lehetőleg minél több. A zsu zsu karkötők. Ami tévesztendő össze a bizsu karkötővel. mert a medál is ezüstből van, vagy nemesacélból.

Ezekkel a kis medálokkal egyrészt a kisugárzásunkat módosíthatjuk, gondoljunk pár ragadozó medáljára a kezünkön, vagy éppen néhány virágocskára. Ugye, mennyire más hangulata lesz?

Az ezüst karkötőt is szükséges a megfelelő módon tisztítani, hogy megőrizze a ragyogó fényét. Az ezüst ékszer tisztítása és az Ékszerek tisztítása című cikkekben sok hasznos ötletet találhatsz az ékszer tiszításról!

Ezüst karkötő Pároknak

Az ezüst karkötőben az a legjobb, hogy férfiak és nők is hordhatják. Aztán is az is nagyszerű tulajdonsága, hogy gravírozni lehet bele. Ezért is olyan divatos, hogy párok csináltatnak a saját egyedi ízlésük szerinti páros – karkötőt. persze készen is lehet ilyet találni, de azért az nem ugyanaz.

Ezüst karkötő Barátoknak

Barátoknak ajándékba kedves ötlet ezüst karkötőt választani. Nem drága, de nem egy eldobható dolog. Ha pedig a legjobb barátunknak, barátnőnknek keresünk ajándékot, szép ötlet olyat választani, amilyen nekünk is van, ezzel is erősítve az összekapcsolásunkat.

Ha a karkötő ízlések nagyon különbözőek, akkor legalább egy közösen egyforma medált tegyünk az ő karkötőjére is.

Összegezve

Az ezüst karkötő mindig divatban volt, és ott is marad. Hordható fehér és fekete, valamit színes ruhákhoz is. Sportoshoz is passzol, és elegánshoz is. Ajándékba barátoknak és barátnőknek is ötletes és kedves választás. Megbolondíthatjuk a kis ezüst karkötőt kristályokkal, medálokkal, és gravírozással is.

Az ezüst karkötőkhez hasonlóan ragyogó, csodaszép karkötők a Shamballa karkötők, amikről részletesen a Shamballa karkötők című cikkben írtunk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*