5 tipp a tökéletes eljegyzési gyűrű vásárlásához

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása és vásárlása nagyon fontos mérföldkő egy kapcsolatban, és mondhatni, örök emlék lesz belőle. Ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk, és minden lehetséges szempontot figyelembe vegyünk.

Tévhit, hogy az eljegyzési gyűrűnek tökéletesnek kell lennie. Nem, a gyűrű önmagában tökéletes, mindegyik. Ami nehézzé teszi a választást, hogy a kiválasztott gyűrűnek tökéletesen passzolnia kell a hölgyhöz. Ez teszi nehézzé az eljegyzési gyűrű választást, vásárlás.

De segítünk! Az 5 legfontosabb szempontot, tippet összeszedtük, amire szükség lehet a tökéletes eljegyzési gyűrű vásárláshoz.

1. Hogyan dönts a gyűrű méretéről és formájáról

Ahhoz, hogy a megfelelő gyűrűt válaszd, információkra van szükség. Először is, milyen méretű (körméretű) gyűrű kell? Ezt számozással jelöljük, a hölgyek tudják általában a saját méretüket. ezért egy rokontól, legjobb barátnőtől meg lehet kérdezni, vagy egy gyűrűjét el lehet vinni mintának. Figyelem, csak ugyanarra a gyűrűs ujjra való gyűrű lesz jó méret. A másik kézről lehúzott gyűrű már másméretű lehet. ha pedig nincs mintának használható gyűrű, akkor egy szélesebb papírcsíkkal kell méretet venni.

A méret másik oldala pedig, a kő és a foglalat mérete, formája. Ugyanis a kéz, az ujjak síkjából nagyon kidomborodó, vagy éles szögekkel, hegyes szögekkel rendelkező gyűrű forma akadály lehet a hétköznapokban, és a gyűrű viselése nem öröm, hanem probléma forrása lesz.

Ezért érdemes olyan stílusú, formavilágú gyűrűt keresni, amilyet a hölgy szívesen visel. Például egyszerű karika, belesimuló kerek kővel. Az ilyen gyűrű nem fog beleakadni semmibe, nem okoz sérülést.

2. Így dönts az eljegyzési gyűrű stílusáról

Az eljegyzési gyűrűnek egyrészt passzolnia kell a hölgy általános megjelenéséhez és stílusához, másrészt viszont egy különleges esemény jelképe kell, hogy legyen. Ezért nem lehet túl egyszerű akkor sem, ha a hölgy amúgy nem visel gyűrűt.

Tippek a döntéshez. Ha nincs gyűrű, amihez viszonyíthatnánk, akkor nézzük meg a hölgy életstílusát. szereti a csillogó sminket, ruhákat, akkor érdemes nagyobb, csillogó kővel, gyűrűvel meglepni. Ha művész, vagy modernebb felfogású, akkor a kreatív, egyedi darabok közül válasszunk neki gyűrűt.

Ha azonban a hölgy visszahúzódó, hagyományosabb dolgokat kedvelő típus, akkor nem fogja jól érezni magát egy csillogó gyűrűvel, válasszunk az egyszerűbb formák közül. Itt azonban vegyük figyelembe a méret-beakadás faktort, és úgy válasszunk a gyűrű síkjában lévő vagy kiemelkedő követ.

3. Milyen legyen az eljegyzési gyűrű színe?

Ha már tudjuk a gyűrű méreteit és a stílust, akkor a következő lépés, hogy kiválasszuk a gyűrű színét.

Szerencsére itt a lehetőségek korlátozottak, lehet arany vagy ezüst színű. Érdemes megint visszanyúlni ahhoz a tipphez, hogy megnézzük, mit visel a hölgy szívesen jelenleg. ezüst színű gyűrűket vagy arany színű gyűrűket?

4. Hogyan válaszd ki az eljegyzési gyűrű anyagát

Az eljegyzési gyűrű anyagát tekintve lehet arany vagy ezüst. Az anyag nem határozza meg a színét, hiszen fehér aranyból is készülhet a gyűrű.

Amit figyelembe kell vennünk az az, hogy az ezüst puha fém, karcolódik, deformálódik. Az arany viszont keményebb, tartósabb.

A tökéletes eljegyzési gyűrű ára

A gyémánt eljegyzési gyűrű vásárlása életünkben egyszeri esemény. Ezért átgondoltan kell nekilátnunk. Jó, ha tudjuk milyen gyűrűt keresünk. De fontos az is, hogy tisztában legyünk a kereteinkkel, vagyis azzal, hogy meddig nyújtózhatunk.

Mert az eljegyzési gyűrűk ára nagyon széles skálán mozog, ezért érdemes egy keretet meghatározni, mert a szebbnél szebb gyűrűk között könnyen nem kívánt túlzásba eshetünk.

Az 5 tipp folyamata segít, hogy a tökéletes eljegyzési gyűrt válaszd ki. Gratulálunk!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*